Contact

Thursday, April 2, 2015


Terima Kasih atas kunjungan anda

 Perodua baru

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.....

Bersyukur kepada Tuhan atas pertemuan kita dalam blog jualan ini. Saya Puan Nur Fadzleen mempunyai pengalaman lebih 12 tahun sebagai wakil jualan Perodua. Saya juga mempunyai pengalaman lebih 4 tahun menguruskan urusan pembelian kereta baru Perodua secara online. Saya memegang prinsip "beri kemudahan kepada pelanggan" di mana pelanggan saya tidak perlu bersusah payah buang masa untuk ke showroom menguruskan pembelian kereta. Hanya dengan SMS, email, FB dan seumpamanya sudah boleh menyelesaikan urusan anda.

Alhamdullillah sehingga sekarang saya telah membuat penghantaran ke seluruh negeri  termasuk Sabah dan Serawak (melalui cawangan).

NurFadzleen Perodua

Create your badge

 

Berminat untuk memiliki kenderaan Perodua??

Sekiranya anda berminat untuk memiliki kenderaan perodua dan ingin mendapat keterangan lanjut tentang pembelian, pinjaman, maklumat kenderaan, anda boleh terus menghubungi kami dengan pelbagai cara :-

~ FB mesengger / wechat : nurfadzleen

~ email :nur_fadzleen (@) yahoo dot com atau peroduapromosi (@) yahoo dot com

~ whatsApp, wechat, sms dan panggilan : 012-666 7007 / 012-669 7007

Dan anda juga boleh guna 'Borang Maklumbalas' di bahagian bawah muka surat ini di mana kami akan menerima maklumat segera daripada anda.


Kami hubungi anda..

Jika anda memerlukan kami menghubungi anda sila sms seperti berikut :-

(model) jarak (auto/manual) jarak (lokasi)

 hantar ke 012-666 7007

Cth : Viva Auto Putrajaya

Selepas menerima sms kami akan membuat panggilan kepada anda dengan secepat mungkin. Kami akan memberi layanan yang terbaik dan ikhlas untuk setiap pertanyaan anda dan saya akan membantu anda untuk menyelesaikan masalah tentang jual beli kenderaan anda.


ANDA SIBUK ???

 Anda sibuk atau tiada masa........sememangnya anda tak perlu buat apa apa, tak perlu amik cuti atau buang masa dan tenaga untuk meredah jem datang ke showroom kami, semua kami lakukan untuk anda , untuk proses pinjaman anda hanya perlu e-mailkan dokumen berkaitan kepada kami. selepas mendapat dokumen dari anda kami akan menghubungi anda untuk pengesahan butir-butir pinjaman dan uruskan semua perkara berkaitan seperti pendaftaran jpj sehingga anda mendapat kereta yang anda tempah.

Sekiranya anda bercadang untuk 'test drive' , anda boleh datang ke showroom kami. Anda digalakkan menghubungi kami terlebih dahulu sebelum datang supaya temujanji berjalan lancar mengikut masa yang telah ditetapkan.

Sekiranya anda bekerja atau tinggal di luar Kuala Lumpur atau selangor, penghantaran terus kepada anda di seluruh semenanjung Malaysia. Penjanjiaan jualbeli akan diuruskan di cawangan Bank di bandar yang terdekat dengan anda, pendaftaran jpj juga boleh di buat mengikut kehendak anda.

Kami sangat berpengalaman berurusan secara online

Aliran pembelian :

1. E-mailkan dokumen untuk pinjaman.

2. Kami akan menghantar dokumen anda untuk permohonan pinjaman.

3.Selepas pihak Bank membuat 'credit checking', pihak bank akan menghubungi anda untuk di temuduga tentang permohonan pinjaman kenderaan.

4.Selepas mendapat kelulusan pinjaman,kami akan hubungi anda untuk urusan tandatangan perjanjian jualbeli.

5. Membuat bayaran muka penuh kenderaan dan kami akan uruskan semua dokumen berkaitan pendaftaran.

6. Apabila semua dokumen pendaftaran sudah lengkap (jpj K1, E-hakmilik, Insurance, kastam (duty eksais), semua dokumen akan di hantar ke JPJ untuk pendaftaran kenderaan .

7. Setelah pendaftaran berjaya , jpj akan memberi Kad pendaftaran serta cukai jalan

8. Kami akan membuat penghantaran mengikut alamat dam masa yang dipersetujui oleh anda.

itulah sebahagian rutin proses untuk pembelian kenderaan dari kami.......jangan segan dan malu untuk menghubungi kami :)

Selagi anda berada di semenanjung Malaysia dari Perlis hingga ke Johor kami akan uruskan permintaan anda, Alhamdulillah sehingga hari ini .... kami telah uruskan ramai pelanggan di semua negeri di semenanjung dan kami mengamalkan sikap tiada sempadan dan halangan dari sudut masa, tenaga, jarak, negeri dan  sentiasa positif untuk kepuasan pelanggan kami.

PENAFIAN (Disclaimer)

Adalah dimaklumkan bahawa laman promosi ini adalah kepunyaan saya sendiri (bukan laman rasmi perodua) dan tiada kaitan dengan mana-mana

Syarikat atau Pengedar Sah Perodua (Authorised sales Dealer),Laman promosi ini diujudkan bertujuan untuk memberi maklumat semasa yang terkini tentang promosi

untuk infomasi pelanggan.

 

Saya juga tidak pernah melantik mana-mana individu atau orang perseorangan untuk menjalankan

promosi atau jualan bagi mewakili peroduapromosi.com.

 

Terima Kasih

peroduapromosi.com